Ei ole paluuta rätillä

  16.10.2018

Käytämme räikkäjä jokapäiväisessä elämässä antamatta heille toinen ajatus.

Todennäköisesti ilmeisin päivittäinen räikkä on kaapelitieto, jonka hampaat, jotka tarkoittavat solmua, voidaan vetää tiukasti eikä koskaan irrottaa. Räikät antavat liikenneyhteyksien läpi tornit. He estävät rullaluistelevyjä, jotka pyörivät taaksepäin; ne lukitsevat käsiraudat.

Napsautuva ääni, jonka kuulet kädessä haavan käämityksen lopettamisen jälkeen, on nappula klikkaamalla räikkäpyörän jokaisen hampaan.

Yksinkertaisesti, ne sallivat liikkeen vain yhteen suuntaan. Kokeile toisella tavalla, ja räikkä lukittuu tiukasti.

Monille sana "räikkä" on synonyymi pihditavainta. Ensimmäinen räikkäsavain jakoi JJ Richardson Amerikassa vuonna 1863 vastauksena Scientific American -lehden kilpailuun kannustaakseen uusia keksintöjä.

(Jos sinulla on jonkin verran vaihtovaihtoehtoa, voit ostaa itsellesi Richardsonin alkuperäisen Yhdysvaltain sisällissodan aikakauden räikkäpistokkeet - myymällä Ebaylle viileää 1500 puntaa ...)

Peruskartiolla on kaksi pääosaa. Ensimmäinen on pyöreä vaihde tai lineaarinen teline, jossa hampaat leikataan pois siitä, jotka varmistavat, että liikkuminen tapahtuu vain yhdellä suunnalla.

Salpa, tai "klikkaa", koskettaa näitä hampaita. Salpa voi liukua hampaiden yli yhdellä tavalla, mutta ei voi palauttaa toista.

Ratchet kahvat sopivat pieniin tiloihin. Jos laitteessasi ei ole tilaa kahvan pyöri- miseksi täydellisesti, räikkä voit kiristää kiinnittimen pienillä askelilla niin monta kierrosta kuin tarvitset. Voit käännä kahvan takaisin irrottamatta kiinnittimen irti ja jatka sitä uudestaan, kunnes oikea tiukkuus on saavutettu.

Ja varmistamalla, että käyttäjä käyttää vain tarvittavaa voimaa tarvittavien säätöjen tekemiseen, räikkä voi myös suojata koneita, joita he palvelevat.

Nexusissa varastostamme erilaisia ​​räkkikäämiä, jotka on tuotu ratchetin kotimaasta - Amerikasta. EHC - New Yorkin Electronic Hardware Corporation - valmistaa parhaillaan maailmanlaajuisesti saatavilla olevia valintatappeja.
EHC-kiristyskahva-alueeseen kuuluu säädettävä ergonominen räikkäkahva, säädettävä muovikahva-sarja ja säädettävä metallinen räikkäkahva-sarja.

Metalliset räikkäkahvat ovat raskaaseen painevalettuun sinkitty teräskahva, joka mahdollistaa suurimman vääntömomentin käytön.

Ne sopivat vain rajoitettuihin kiinnitystiloihin tai tiettyihin vipuasemiin ja kuten kaikki Nexus-komponentit, ne ovat kooltaan ja vaihtoehdoiltaan erilaisia.

Yksinkertaisella nosto- ja pyörintätoiminnolla kahva voidaan helposti irrottaa nostamalla ja siirtymällä oikeaan paikkaan saadakseen tarvittavan kiristysasteen. Kahva on jousikuormitteinen - joten kun se vapautuu, se kytkeytyy uudelleen kiristämiseen.

Kahvat toimitetaan muovikorkilla, jotta käyttäjä eristää sähköstä.

Näet Nexus-sarjan EHC-räikkäkahvoja täällä http://nexuscomponents.co.uk/Products/Control-Knobs/Ratchet-Handles

Kuva 2Photo Pots on Unsplash